qatar.realigro.se är den första världstäckande sökmotorn för fastigheter där du kan slå upp annonser för bostäder till salu i Qatar

Fastigheter till salu i Qatar

Qatar är ett land på den arabiska halvön vars territorium inkluderar torr öken och en lång kustlinje av stränder och sanddyner vid Persiska viken. Vid kusten finns också huvudstaden, Doha, känd för sina futuristiska skyskrapor och avantgardarkitektur inspirerad av den forntida islamiska traditionen. Qatar gränsar söderut till Saudiarabien och omges annars av Persiska viken. Fastighetsmarknaden i Qatar har nyligen öppnat för icke-Qatar. Utlänningar får köpa fastigheter till salu i Qatar i bara några specifika utvecklingar.

En av fördelarna med att köpa fastigheter till salu i Qatar är att ägarna automatiskt har rätt till uppehållsvisum för sig själva och sin närmaste familj under vissa villkor.

Trots den svåra geopolitiska situationen fortsätter landet att fokusera på att förverkliga nya och ständigt förbättra fastighetserbjudanden. Detta stöds av fastighetsutvecklingen som planeras vara värd för FIFA-VM 2022.

Fastighetsmarknaden har genomgått många förändringar under det senaste året och även om aktien fortsätter att lanseras finns det ett betydande prispress nedåt på grund av det ekonomiska klimatet och ytterligare erbjudande om fastigheter. Hyresvärdar och ägare reagerar på denna dynamik för att säkerställa bästa pris medan de skiljer sig från andra liknande fastighetserbjudanden genom att erbjuda månader med gratis hyra och gratis verktygsräkningar.

Investerare i fastigheter till salu i Qatar har kunnat utnyttja långsiktiga kapitalvinster, medan andra nu utnyttjar möjligheten att börja leta efter sitt nästa hem när fastigheten blir mer tillgänglig.

Att förbättra bostäder, flytta till mer önskvärda områden och till och med komma in i fastigheter för första gången blir en verklighet för många människor. Detta innebär att även om provisioner kan ha ett lägre monetärt värde förblir transaktionsvolymen stark med potential för ytterligare tillväxt.

En ny räkning för utländska fastigheter förväntas öka försäljningen av bostäder och kommersiella fastigheter i Qatar, samt öka utländska direktinvesteringar, och en annan knock-on-effekt kan vara en ökning av utländska tillgångar som etablerar regionala baser i Qatar.

För dig som letar efter en fastighet till salu i Qatar centralt belägen i mer än ett samhälle, snarare än en ny och stor stadsstil, kommer Mushireb att erbjuda den perfekta kombinationen.

Lusail och Msheireb är bra exempel på nya och attraktiva områden för kunder i Qatar. Intresset för dessa områden och i andra växande stadsdelar, som Al Sakhama och Umm Salal, har ökat i konsumenternas intresse.

De mest populära områdena fortsätter att vara The Pearl, Al Sadd och West Bay för lägenheterna, och Al Waab och Abu Hamour för villorna. Vad gäller försäljningsmarknaden fortsätter The Pearl att vara på toppen av listan, tillsammans med West Bay och West Bay Lagoon.

  •  
    Qatar: guide och skäl att investera i tegelstenen

    Qatar: guide och skäl att investera i tegelstenen   Om du hör om Qatar kan du inte föreställa dig omedelbart ett underbart och extremt rikt land från alla synvinklar. Perfekt förening mellan modernitet och tradition, glitz och överskott tillsammans med en minimal och unik stil. Det kan v ...

Karta, prisutveckling och statistik

Närliggande fastigheter

Cod. 38474

Försäljning Övrigt (Kommersiellt), Qatar, Ad Dawhah, Ad Dawhah, vilnius

1,640,175.00SEK
Försäljning
Övrigt (Kommersiellt)

6500 m²
Försäljnings projektidé, byggnadsskepp - för UAE, Qatar. (INVESTERARE / köpare) l
Cod. 13402

Försäljning 3:a, Qatar, Al Ghuwariyah, The Pearl Island, The Pearl Island

8,957,522.17SEK
Försäljning
3:a

130 m²
Mer detaljer kommer att ges på allvarliga begäran.
UNAVAILABLE
Karta, prisutveckling och statistik
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB